Ruimte voor verbeelding

 

Verbeeldingskracht is de motor van vooruitgang en een krachtige bouwsteen voor succes. Vorm een beeld van wat je wilt bereiken en er komt energie vrij die je helpt om beter te leren, creëren en te presteren. Het is een belangrijke katalysator voor vernieuwende ideeën en innovatie.

 

Met verbeeldingskracht breng je niet alleen je eigen prestaties tot grotere hoogtes. Je kunt er ook anderen mee overtuigen voor een plan of een nieuwe koers. Met een helder en krachtig verhaal spreek je tot de verbeelding en neem je mensen mee in jouw visie en missie.

Ruimte voor verbeelding is dus niet alleen belangrijk voor wetenschappers en kunstenaars. Ook voor ondernemers, marketeers en managers geldt dat veel goede ideeën en oplossingen voor problemen tot stand komen in de verbeelding.

Verbeeldingskracht is te trainen. Dat begint met inzicht in hoe het creatieve verbeeldings-proces werkt, welke technieken en methodes je daarbij kunt gebruiken, en welke mentaliteit daarbij gewenst is. Met 25 jaar ervaring in de creatieve en educatieve sector help ik, Cindy Mirande, mensen bij het ontwikkelen van hun verbeeldingskracht. Zodat ze een krachtige visie kunnen vormen op de toekomst.

Hoe schep jij ruimte voor verbeelding? Let’s talk!

 

Geïnspireerde groet, Cindy Mirande

 

Commentaren: 0