Breng beweging in de zaak


Kan jouw business wel een boost gebruiken? Heb je behoefte aan nieuwe ideeën, energie of inspiratie? Maak een afspraak met Cindy Mirande voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen bepalen we waarom, waarmee, waar en wanneer het beste kan worden ingeplugd.

 

"Cindy is een mogelijkhedenmakelaar. Zij ziet kansen, mensen en ideeën die jou echt verder kunnen helpen. Ze heeft een antenne voor wat mensen uniek maakt en zet ze in hun kracht. En weet dit ook om te zetten in concrete acties en aanbevelingen. Ze brengt orde op zaken wanneer er chaos in je hoofd zit, maar kan je ook juist compleet verrassen met een andere manier van kijken en denken wanneer je vastzit in rechtlijnigheid. Na een gesprek met haar ga je vol energie en geïnspireerd naar huis. Ze geeft je de moed om zaken aan te pakken, op mensen af te stappen en om daadwerkelijk je ambities waar te maken." Liz Vedder (marketingstrateeg bij HBB communicates)

 

MEER REFERENTIES

 

Wil jij weten wat PLUG INspiration voor jou of je bedrijf kan betekenen? Stuur Cindy Mirande een bericht en ik neem contact met je op. Of bel me op 06-11448107.

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.